Personen- en familierecht


Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van familierecht!

  • U wilt scheiden? Een ingrijpende beslissing waarbij veel geregeld moet worden.
  • Een nieuwe of andere omgangsregeling? Ook al zo’n beslissing die grote impact heeft, met name op uw kinderen.
  • Er moet (opnieuw) alimentatie berekend worden? Zowel voor partner-als kinderalimentatie kan ik u van dienst zijn.
  • Of het ouderlijk gezag? Worden uw kinderen onder toezicht gesteld of misschien zelfs wel uit huis geplaatst? Wordt er wijziging van het gezag verlangd of verzocht?

U kunt een afspraak maken waarbij het eerste half uur van dit gesprek niet bij u in rekening wordt gebracht.
Tijdens het eerste gesprek kan ik een globale juridische inschatting maken van het probleem dat u heeft. Ik bespreek met u de eerste stappen die gezet moeten worden en geef u uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Gefinancierde rechtsbijstand
Rechtsbijstand is er voor iedereen. Het mag niet uitmaken of u veel of weinig geld heeft. Daarom is geregeld dat mensen die geen advocaat kunnen betalen toch hulp kunnen krijgen.
De overheid betaalt in dat geval een deel van de kosten. Dat heet ‘gesubsidieerde rechtsbijstand’ (toevoeging). Op basis van uw inkomen wordt door de Raad voor Rechtsbijstand bekeken of u in aanmerking komt voor een toevoeging en hoeveel u aan eigen bijdrage moet betalen. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand kunt u zelf kijken of u recht heeft op een toevoeging. Ik werk samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust.

Dus ook als u op basis van een toevoeging advies wilt of wilt procederen dan sta ik voor u klaar. Iedereen heeft recht op recht!

U bent van harte welkom op mijn kantoor. Ik ben makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het centraal station in Eindhoven en er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.