Personen- en familierecht
U wilt scheiden? Een andere omgangsregeling? U wilt zekerheid over alimentatie of het ouderlijk gezag? Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van familierecht.

Huurrecht
Achterstand in huurbetaling? De verhuurder wil dat u vertrekt? Uw huurder veroorzaakt overlast? U vindt dat er veel te weinig wordt gedaan aan onderhoud? Ik heb meer dan tien jaar kennis en ervaring verzameld op het gebied van het huurrecht. Uw belangen zijn bij mij in goede en ervaren handen.

Sociaal zekerheidsrecht
Als er één gebied is dat velen raakt, is het de sociale zekerheid. U krijgt misschien WW of bijstand of een andere uitkering. U bent ziek en u bent het niet eens met het oordeel van de arts. U krijgt toeslagen of raakt die kwijt. Bij mij vindt u een luisterend oor, een goed advies en stevige behartiging van uw belangen.

Ik onderscheid mij doordat ik heel toegankelijk ben en daardoor ook een laagdrempelig kantoor heb. Uiteraard staat het belang van de cliënt voorop.

U kunt een afspraak maken waarbij het eerste half uur van dit gesprek niet bij u in rekening wordt gebracht.
Tijdens het eerste gesprek kan ik een globale juridische inschatting maken van het probleem dat u heeft. Ik bespreek met u de eerste stappen die gezet moeten worden en geef u uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Gefinancierde rechtsbijstand
Rechtsbijstand is er voor iedereen. Het mag niet uitmaken of u veel of weinig geld heeft. Daarom is geregeld dat mensen die geen advocaat kunnen betalen toch hulp kunnen krijgen.
De overheid betaalt in dat geval een deel van de kosten. Dat heet ‘gesubsidieerde rechtsbijstand’ (toevoeging). Op basis van uw inkomen wordt door de Raad voor Rechtsbijstand bekeken of u in aanmerking komt voor een toevoeging en hoeveel u aan eigen bijdrage moet betalen. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand kunt u zelf kijken of u recht heeft op een toevoeging. Ik werk samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust.

U bent van harte welkom op mijn kantoor. Ik ben makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het centraal station in Eindhoven en er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.